La Mostra de Cinema Social i Salut Mental “MIRADES FEST” és un espai de trobada entre el cinema, l’activisme social i el pensament crític l’objectiu del qual és mostrar que “una altra mirada és possible” per a afrontar les desigualtats socials i la salut mental. …
Dins d’este espai sorgix “Els col.loquis de Mirades Fest”, col.loquis on aprofundir en el coneixement dels drets humans, la diversitat i la salut mental a través del llenguatge cinematogràfic.
Amb la projecció de curtmetratges seleccionats en Mirades Fest i amb la participació de personalitats del món cinematogràfic, social i sanitari, “Els col.loquis de Mirades Fest” pretenen crear un fòrum de diàleg amb el qual reflexionar, debatre, reivindicar drets, trencar prejudicis, acabar amb estigmes i obrir camins cap a la igualtat a partir de cadascuna de les històries narrades en la pantalla.
Els col.loquis tenen una duració de 90 a 120 minuts (inclòs el temps de projecció del curtmetratge) El format emprat en ells és el d’entrevista i colóquio amb participació del públic. En cada projecció es compta amb la participació d’una persona relacionada amb el curtmetratge (directora o director, actriu, actor,…) i amb personalitats de l’àmbit social o sanitari depenent de la temàtica del curtmetratge.
La Mostra de Cine Social y Salud Mental “MIRADES FEST” es un espacio de encuentro entre el cine, el activismo social y el pensamiento crítico cuyo objetivo es mostrar que “otra mirada es posible” para afrontar las desigualdades sociales y la salud mental. …
Dentro de este espacio surge “Els col.loquis de Mirades Fest”, coloquios donde ahondar en el conocimiento de los derechos humanos, la diversidad y la salud mental a través del lenguaje cinematográfico.
Con la proyección de cortometrajes seleccionados en Mirades Fest y con la participación de personalidades del mundo cinematográfico, social y sanitario, “Els col.loquis de Mirades Fest” pretenden crear un foro de diálogo con el que reflexionar, debatir, reivindicar derechos, romper prejuicios, acabar con estigmas y abrir caminos hacia la igualdad a partir de cada una de las historias narradas en la pantalla.
Los coloquios tienen una duración de 90 a 120 minutos (incluido el tiempo de proyección del cortometraje) El formato empleado en ellos es el de entrevista y colóquio con participación del público. En cada proyección se cuenta con la participación de una persona relacionada con el cortometraje (directora o director, actriz, actor,…) y con personalidades del ámbito social o sanitario dependiendo de la temática del cortometraje.